• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Robert Lewandowski este atacat tare de Cristiano Ronaldo și Ciro Immobile în cursa pentru Gheata de Aur

Robert Lewandowski este atacat tare de Cristiano Ronaldo și Ciro Immobile în cursa pentru Gheata de Aur

There are no translations available.

Atacantul lui Bayern Muchen (Germania), Robert Lewandowski, este lider în topul marcatorilor europeni, dar Cristiano Ronaldo și Ciro Immobile vin tare din urmă și încearcă să-i sufle trofeul polonezului, relatează diferite surse electronice.

Lewandowski a avut un sezon excepțional în Bundesliga. A câștigat titlul de campion cu Bayern și a reușit să marcheze 34 de goluri. Polonezul poate fi întrecut în clasamentul pentru Gheata de Aur de Immobile, 29 de goluri, și Ronaldo, care prin "dubla" din meciul recent cu Atalanta a ajuns la cota 28.

Spre deosebire de cei doi rivali din Serie A, Lewandowski a marcat doar 5 goluri din penalti în actualul sezon, în timp ce, atât Ronaldo, cât și Immobile, au 11 reușite de la punctul cu var.

Pe locul 4 și 5 în cursa pentru Gheata de Aur se află Timo Werner și Erling Haaland. Leo Messi, câștigătorul ultimelor 3 ediții, ocupă abia poziția a 7-a, cu 22 de goluri înscrise, și este practic imposibil să-l ajungă pe Lewandowski în cele 2 etape pe care le mai are Barcelona de disputat în La Liga.

Punctajul pentru Gheata de Aur se realizează prin înmulțirea numărului de goluri marcate cu coeficientul fiecărui campionat. Cele mai multe trofee le deține argentinianul Lionel Messi, șase. El este urmat de Cristiano Ronaldo care a câștigat Gheata de Aur de 4 ori.

Clasamentul Gheata de Aur se prezintă în modul următor:

1. Robert Lewandowski / Bayern - 34 de goluri / 68 de puncte
2. Ciro Immobile / Lazio - 29 de goluri / 58 de puncte
3. Cristiano Ronaldo / Juventus- 28 de goluri / 56 de puncte
4. Timo Werner / Leipzig - 28 de goluri / 56 de puncte
5. Erling Haaland / Salzburg & Borusssia Dortmund - 29 de goluri / 50 de puncte.