• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football TAS a dat câștig de cauză echipei Manchester City

TAS a dat câștig de cauză echipei Manchester City

There are no translations available.

Manchester City a scăpat de suspendarea de 2 ani impusă de UEFA după ce a avut câștig de cauză la TAS, relatează diferite surse electronice.

Drept cadou că echipa va juca totuși în UEFA Champions League, Pep Guardiola va avea la dispoziție aproape 200 de milioane de euro pentru a reconstrui o formație redutabilă.

Mass-media scrie că spaniolul va investi mai ales în apărare, compartimentul care l-a dezamăgit cel mai mult în actualul sezon. Echipa lui este la 21 de puncte în urma lui Liverpool și a încasat deja cu 11 goluri mai mult decât sezonul trecut când devenea campioană.

Guardiola îl dorește neapărat pe versatilul David Alaba, austriacul care poate juca atât în centru cât și pe flancul stâng. Practic, este gata să dea lui Bayern banii încasați pe Leroy Sane în această vară, adică 60 de milioane de euro.

A doua țintă a lui Pep este fundașul lui Napoli, Kalidou Koulibaly, cotat la 80 de milioane de euro.

City va trebui să caute și un nou atacant după ce golgeterul Kun Aguero intră în ultimul an de contract. De asemenea, plecările lui David Silva și Leroy Sane trebuie acoperite, iar numele lui Saul Niguez de la Atletico a apărut pe lista lui Guardiola. Managerului clubului  i se va propune prelungirea contractului care expiră în 2021. Presa remarcă că Guardiola acceptă rar un ciclu mai mare de 5 ani la un club, dar ar putea fi tentat cu un salariu fabulos. El câștigă în prezent 20 de milioane de euro anual.