• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Numărul fotbaliștilor români infectați de coronavirus a crescut

Numărul fotbaliștilor români infectați de coronavirus a crescut

There are no translations available.

Numărul fotbaliștilor români infectați de COVID-19 a crescut până la 33, relatează diferite surse electronice.

După cei 7 de la Petrolul, 14 de la Dinamo, la CFR Cluj numărul celor care au virusul a ajuns la 12. Echipele efectuează teste noi, astfel că pot apărea alte cazuri.

Ultimul jucător de la CFR Cluj al cărui test a ieşit pozitiv este Cristian Manea, fundaşul dreapta al echipei naţionale. Este cel de-al 6-lea fotbalist pe care antrenorul Dan Petrescu nu-l va putea folosi în perioada următoare. Iată cine-s infectați: Cristi Manea (fundaş), Claudiu Petrila (mijlocaş), Grzegorz Sandomierski (portar), Cristi Bălgrădean (portar), Adrian Păun (mijlocaş), Damjan Djokovic (mijlocaş), Cătălin Golofca (mijlocaș), Cristian Moldovan (antrenor cu portarii), Costin Curelea (antrenor secund), Cristian Dragotă (preparator fizic), Bogdan Aldea (preparator fizic), Radu Pralea (kinetoterapeut).

Mulţi din lotul cu care CFR Cluj a făcut deplasarea la Bucureşti pentru meciul cu FCSB sunt acuzaţi de o atitudine de-a dreptul iresponsabilă. Mulţi nu purtau mască sau nu o foloseau aşa cum trebuie. Dacă în fotbalul vestic cazurile au fost izolate, în România în ultimele zile este o avalanşă de infectări.