• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Tatăl și agentul lui Lionel Messi, schimbare radicală de discurs!

Tatăl și agentul lui Lionel Messi, schimbare radicală de discurs!

There are no translations available.

Plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona devine mai puțin probabilă pe zi ce trece. Jorge, tatăl și agentul fotbalistului, și-a schimbat discursul, în mai puțin de 24 de ore.

Miercuri, Jorge Messi a transmis că este foarte dificil ca fiul său să continue la Barcelona, însă joi, după ședința purtată cu Josep Bartomeu, președintele clubului, ideea transmisă a fost cu totul alta.

Conform Bleacher Report, Jorge Messi a fost întrebat din nou dacă există șanse ca Lionel să rămână la Barcelona și a răspuns, scurt: ”Da”. Totuși, alte surse transmit că Jorge Messi ar fi transmis că nu știe deocamdată care este viitorul fiului său.

Schimbarea ar putea veni după ce tatăl și agentul lui Lionel Messi a fost informat de Josep Bartomeu că jucătorul nu poate pleca gratis de la Barcelona.

În ultimele zile, plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona părea inevitabilă, după ce fotbalistul nu a participat la reunirea echipei și la antrenamentul susținut sub comanda lui Ronald Koeman. Acum, însă, după ultima discuție purtată de Jorge Messi cu Josep Bartomeu, situația s-ar putea schimba radical și jucătorul să continue, cel puțin până în vara anului viitor, când îi expiră contractul, la Barcelona.