• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Jose Mourinho dă lovitura pe piața transferurilor

Jose Mourinho dă lovitura pe piața transferurilor

There are no translations available.

Jose Mourinho este pe cale de a realiza două transferuri importante. Gareth Bale și Sergio Reguilon, jucătorii lui Real Madrid, doriți și de Manchester United, sunt pe punctul de a semna cu Tottenham.

Jurnalistul Nicolo Schira scrie că Sergio Reguilon va fi transferat la Tottenham pentru 30 de milioane de euro, iar acum englezii se vor concentra pe transferul lui Gareth Bale.

Formația lui Mourinho este pregătită să-l împrumute pe Gareth Bale, însă cel mai mare obstacol pare a fi salariul galezului, aproximativ 16 milioane de euro pe sezon. Cu toate acestea, Jonathan Barnett, agentul jucătorului, a declarat că "Bale încă iubește Spurs" și este de așteptat ca acesta să-și reducă pretențiile financiare pentru a evolua sub comanda lui Jose Mourinho, susține BBC.

Real Madrid și Manchester United păreau că s-ar fi înțeles pentru mutarea lui Sergio Reguillon pe Old Trafford. "Diavolii" ar fi oferit 30 de milioane de euro în schimbul internaționalului spaniol, însă clauza de răscumpărare propusă de madrileni nu a fost pe placul lui United.

Astfel, Tottenham a devenit favorită să-l transfere pe fundașul Realului. Londonezii oferă aceeași sumă, 30 de milioane de euro, și sunt dispuși să accepte condițiile propuse de campioana Spaniei, informează aceeași sursă citată. Fotbalistul de 23 de ani, produs al lui Real Madrid, a fost împrumutat sezonul precedent la Sevilla, echipă alături de care a cucerit trofeul UEFA Europa League.

• 25 de milioane de euro este cota de piață a lui Reguilon, potrivit Transfermarkt

• 3 goluri și 5 pase decisive în 38 de partide a reușit fundașul spaniol în tricoul Sevilliei, sezonul trecut

• 28 de milioane de euro este cota de piață a lui Gareth Bale, conform Transfermarkt

• 101 milioane de euro i-a plătit Real Madrid lui Tottenham pentru transferul galezului în 2013

• 105 goluri în 251 de jocuri a reușit galezul în tricoul madrilenilor