• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Nu mai joacă de 7 luni, dar a încasat un bonus de 10 milioane de euro!

Nu mai joacă de 7 luni, dar a încasat un bonus de 10 milioane de euro!

There are no translations available.

Mesut Ozil a fost trecut pe linie moartă la Arsenal, dar suma de bani din contul său a crescut cu 10 milioane de euro fără să mai apară în echipa tunarilor.

Mijlocașul german a încasat un bonus de loialitate în valoare de 10 milioane de euro după ce a petrecut 7 ani la gruparea din nordul Londrei.

Asta deși a fost exilat de conducerea clubului pentru că nu a acceptat să-și rezilieze contractul în vară și nu a dorit să se transfere în altă parte.

De la începutul acestui sezon de Premier League, Ozil nu a fost inclus în lot de Mikel Arteta, iar ultimul său meci oficial este cel din 7 martie cu West Ham, înainte de pauza provocată de pandemie.

De altfel, germanul are cel mai mare salariu, 1,6 milioane de euro pe lună! De aceea, el a preferat să nu caute o nouă echipă, mai ales că urma să primească și un bonus consistent.

Ozil mai are un an de contract cu Arsenal și a avut o ofertă importantă din Arabia Saudită, dar fotbalistul de 31 de ani a anunțat că nu este încă pregătit să plece din Europa. Mesut Ozil a ajuns la Arsenal de la Real Madrid pentru 45 de milioane de euro în vara lui 2013.