• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Zinedine Zidane i-a dat replica lui Isco

Zinedine Zidane i-a dat replica lui Isco

There are no translations available.

Zinedine Zidane era amenințat cu demiterea, dar francezul a demonstrat din nou că se simte ca acasă pe Camp Nou unde nu a cunoscut înfrângerea în 6 vizite. Antrenorul campioanei a fost întrebat dacă exista riscul să fie concediat de Florentino Perez.

”Eu sunt un tip care luptă până în ultimul moment. În rest, mă port ca și cum totul ar fi normal. Oricum, sunt fericit pentru felul în care echipa a jucat contra Barcelonei. Am jucat ca un grup unit, sper să repetăm mereu această evoluție,” a fost replica lui Zidane după victoria cu 3-1 în meciul cu Barcelona.

Nu toată lumea este însă fericită la Real Madrid - Isco se numără printre cei care joacă prea puțin și nu și-a ascuns frustrarea.

”E bine că are ambiție. Vrea să joace, toți vor să joace, e un lucru pozitiv. Fotbaliștii vor mai multe minute pe teren, dar asta nu depinde de ei. Ceea ce trebuie să facă este să muncească și să fie pregătit să intre. Apoi eu iau decizia cine intră în primul 11,” a fost replica lui Zidane.

Real Madrid trebuie acum să șteargă impresia lăsată în partida cu Șahtior în UEFA Champions League - joacă în deplasare la Monchengladbach, în direct la Digi Sport 1, marți, de la ora 22.00.