• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Zlatan Ibrahimovic este așteptat înapoi la națională

Zlatan Ibrahimovic este așteptat înapoi la națională

There are no translations available.

Zlatan Ibrahimovic (39 de ani) impresionează la AC Milan, fiind golgheterul din Serie A, cu 10 reușite semnate după primele 8 etape, iar subiectul revenirii atacantului la naționala Suediei a fost redeschis.

În 2016, după Campionatul European, Ibrahimovic își anunța retragerea de la echipa națională. Recent, Zlatan a postat o fotografie de arhivă pe contul său de Instagram, în care îmbracă tricoul naționalei, atașând mesajul: "Nu ne-am mai văzut demult".

Mulți au văzut postarea atacantului ca o dorință de revenire la națională, iar Janne Andersson, selecționerul Suediei, spune că îl așteaptă cu brațele deschise la națională, dacă fotbalistul lui Milan va dori acest lucru.

"Nu pot spune că sunt surprins (n.r - de forma sa). Dacă ești surprins, înseamnă că nu te așteptai că va reuși. În schimb, sunt impresionat, sunt foarte impresionat că are în continuare dorință și calitate în ceea ce face. E un sportiv extraordinar. Clar, e cel mai bun jucător al Suediei din toate timpurile. Poți doar să-ți scoți pălăria în fața rezultatelor sale", a spus Janne Andersson, pentru Aftonbladet, citat de Il Posticipo.

• 116 meciuri și 62 de goluri a strâns Ibrahimovic în perioada 2001-2016 la echipa națională.l