• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Medicul personal al lui Maradona, acuzat de ucidere din culpă

Medicul personal al lui Maradona, acuzat de ucidere din culpă

There are no translations available.

Leopoldo Luque, doctorul personal al lui Diego Maradona, are probleme cu justiția din Argentina.Devenit celebru în ultima perioadă după ce marele fotbalist a fost operat pe creier, medicul a devenit subiectul unei anchete în care este cercetat pentru ucidere din culpă.

Familia lui Diego Maradona este cea care a lansat acuzațiile, iar poliția a făcut deja percheziții la domiciliul lui Leopold Luque.Procurorii vor investiga toate acțiunile personalului medical care a avut legătură cu Maradona.Ei vor să afle și ce tratament, ce medicamente i-a prescris medicul și de ce acesta nu a pomenit numele lui Maradona când a sunat la ambulanță.

Mai mult, înainte de externare, psihiatrul și psihologul clinicii unde Maradona a fost operat pentru hematom subdural recomandaseră prezența unui neurolog și a unei ambulanțe cu defibrilator la domiciliul gloriei fotbalului argentinian.

Cele trei fete ale lui Maradona, Dalma, Giannina și Jana au dezvăluit că tatăl lor s-a certat cu doctorul și că El Pibe de Oro ar fi fost bruscat.