• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football ”Mi s-au oferit 250 de milioane de euro pentru Messi!”

”Mi s-au oferit 250 de milioane de euro pentru Messi!”

There are no translations available.

Istoria fotbalului se putea schimba în 2006 - asta, după dezvăluirile fostului președinte al Barcelonei, Joan Laporta, cel care și-a anunțat candidatura la alegerile pentru președinția grupării catalane de anul viitor.

Laporta a vorbit despre o ofertă fabuloasă a lui Inter - Massimo Moratti a vrut să dea 250 de milioane de euro pentru argentinianul care avea atunci doar 19 ani.

Messi debutase pe Camp Nou cu doi ani înainte și a devenit repede titular atrâgând interesul multor cluburi mari.

"Messi a avut mereu oferte. În 2006, patronul lui Inter, Moratti, mi-a dat 250 de milioane de euro pentru el, dar am refuzat. A fost și o discuție cu familia lui.

Tatăl lui Messi m-a întrebat ce aș face în locul lui, iar eu i-am zis că cel mai bun lucru este ca Messi să rămână pentru că voi construi pentru el o echipă capabilă să atingă cele mai mari succese, care îi va aduce glorie, care va scrie istorie," a dezvăluit Laporta, cel care a condus Barcelona între 2003 și 2010.

Messi a rămas și a ajuns la 641 de goluri în 734 de apariții în tricoul blaugrana, a cucerit 10 titluri în La Liga, de 4 ori UEFA Champions League și de 6 ori Balonul de Aur.

În această vară, după un sezon mai puțin reușit al Barcelonei, Messi și-a manifestat intenția de a pleca, iar printre destinațiile vehiculate a fost chiar Inter Milano.