• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Benzema, lângă "titanii" Ronaldo și Messi

Benzema, lângă "titanii" Ronaldo și Messi

There are no translations available.

Karim Benzema (32 de ani) a calificat-o pe Real Madrid în optimile Ligii Campionilor, după ce a înscris ambele goluri în victoria din meciul decisiv cu Borussia Monchengladbach, scor 2-0.

Atacantul francez a înscris în minutele 9, respectiv 32, ajungând astfel la 51 de goluri marcate în grupele Ligii Campionilor de-a lungul carierei.

Benzema este singurul jucător, cu excepția lui Lionel Messi (71) și Cristiano Ronaldo (67), care înscrie mai mult de 50 de goluri în această fază a competiției, potrivit datelor furnizate de UEFA.

În ceea ce privește clasamentul all-time al marcatorilor din Champions League (toate fazele, excluzând preliminariile), fostul internațional francez se apropie din ce în ce mai mult de podium.

Ierarhia este condusă de Cristiano Ronaldo (134 de goluri), care este urmat de rivalul Lionel Messi (118). Pe locul al treilea rămâne Raul Gonzalez (71), la egalitate cu Robert Lewandowski, iar Benzema e pe poziția 5, cu 69 de reușite.

Karim Benzema ocupă locul 4 în clasamentul celor mai buni marcatori ai competiției pentru o singură echipă, în cazul său fiind vorba de Real Madrid (57). Pe podium sunt Messi (Barcelona, 118), Ronaldo (Real Madrid, 105) și Raul (Real Madrid, 66).