• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Victoria Bardar a pus- pe jar pe Milsami Orhei

Victoria Bardar a pus- pe jar pe Milsami Orhei

There are no translations available.

Divizionara A, Victoria Bardar a ținut-o în șah pe fosta deținătoare a Cupei Moldovei Orange la fotbal, Milsami Orhei, cedînd doar în timpul suplimentar în meciul din sferturile de finală ale actualei ediții a Cupei, relatează MOLDPRES.

În timpul regulamentar a fost înregistrat scorul 2-2. În prelungiri Boghiu a marcat două goluri (minutele 93 și 99), iar De Paula a pus punctul final (5-2) în minutul 111.”O evoluție meritorie în Cupa Moldovei este unica șansă de a obține dreptul să evoluăm în turneele intercluburi europene”, a declarat antrenorul echipei Milsami Gheorghii Iarțev.

O partidă cu mulți nervi consumați a fost și cea disputată de Sheriff Tiraspol cu Veris Chișinău. Potiguar a deschis scorul în minutul 74. Veris a egalat prin Milinceanu în penultimul minut al meciului, iar Potiguar a adus victoria echipei Sheriff în minutul 93.

Tensionant, dramatic a fost și meciul Zimbru Chișinău - FC Tiraspol. Gazdele au jubilat după golul înscris de Spataru în minutul 32. Oaspeții au egalat în minutul 74. S-a remarcat cu un șut precis Molla. Scorul 1-1 a rămas nemodificat pe parcursul celor 90 minute regulamentare de joc. Tabela de marcaj nu a suferit schimbări și după cel două reprize suplimentare. A urmat seria loviturilor de la 11 metri. Cu scorul general 8-7 a învins Zimbru.

Cea mai calmă partidă a fost întîlnirea dintre Dacia Chișinău și Academia Chișinău. ”Dacii” au învins clar cu 3-0 prin golurile înscrie de Krkotic (2, 37, ambele din lovituri de la 11 metri) și Orbu (76).

Semifinalele sînt programate pentru 6-7 mai. Finala va avea loc pe 25 mai.