• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Portarul Petr Cech nu va mai juca în acest sezon

Portarul Petr Cech nu va mai juca în acest sezon

There are no translations available.

Portarul ceh al echipei Chelsea Londra, Petr Cech, nu va mai juca în acest sezon, după ce s-a accidentat la umăr, marţi, în meciul cu Atletico Madrid din prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor, a declarat antrenorul Jose Mourinho.

"Sezonul este încheiat pentru Cech. Nu-mi cereţi mai multe detalii, dar vă pot spune că nu va mai juca în acest sezon ", a afirmat Mourinho la conferinţa de presă de după meciul cu Atletico Madrid.

Petr Cech s-a accidentat în minutul 18 după un contact cu mijlocaşul Koke şi a fost înlocuit cu australianul Mark Schwarzer, în vîrstă de 41 de ani.

Căpitanul John Terry a fost schimbat în minutul 73, după ce s-a accidentat la gleznă. "Sper să-l avem disponibil în cazul în care vom ajunge în finala Ligii Campionilor din 24 mai", a precizat Mourinho.

Pe lîngă Cech şi Terry, Jose Mourinho nu-i va putea folosi în meciul retur cu Atletico Madrid pe mijlocaşii John Obi Mikel şi Frank Lampard, ambii suspendaţi.

Formaţia Atletico Madrid a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, marţi seară, pe arena Vicente Calderon, în compania echipei Chelsea Londra, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor.

Partida retur se va disputa la 30 aprilie, pe arena Stamford Bridge din Londra.