• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Sheriff la al 13-lea titlu de campioană națională

Sheriff la al 13-lea titlu de campioană națională

There are no translations available.

Sheriff Tiraspol a învins-o în week end pe FC Costuleni cu scorul 2-0 în etapa a 30-ea a campionatului național de fotbal și și-a adjudecat al 13-lea titlu consecutiv de campioană a Moldovei.

Golurile au fost marcate de brazilianul Potiguar în minutele 76 și 81. ”Emoțiile mă copleșesc. Mulțumesc întregii echipe, conducerii clubului”, a declarat la finele partidei Veaceslav Rusnac, antrenorul echipei aflat la primul său titlu cucerit. ”Este al patrulea meu titlu obținut cu Sheriff. Sînt bucuros”, a spus Miral Samardjic. ”Am obținut titlul cu trei etape înainte de încheierea turneului, dar nu a fost deloc ușor”, s-a confesionat Luvannor Henrique.

Într-o altă partidă Zimbru a învins-o cu 2-0 pe Dacia Chișinău. Autorii golurilor înscrise sînt Țîganov (20) și Catan (62).Academia Chișinu a întrecut-o cu 1-0 pe Olimpia Bălți prin golul realizat de Focșa în minutul 52.

În întîlnirile disputate la startul etapei FC Tiraspol a termint la egalitate (3-3( cu Veris Chișinău, iar Milsami Orhei a învins-o cu 6-1 pe Dinamo-Auto Tiraspol.

Sheriff totalizează 80 de puncte. Urmează în top FC Tiraspol (68 puncte) și Veris (64 puncte).