• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Gațcan, Ioniță și Picușciac au făcut declarații optimiste

Gațcan, Ioniță și Picușciac au făcut declarații optimiste

There are no translations available.

Alexandru Gațcan, Artur Ioniță și Igor Picușciac au evaluat, într-o conferință de presă, șansele echipei naționale de fotbal în meciurile amicale cu selecționateie Arabiei Saudite și Canadei, relatează MOLDPRES.

”Sper să demonstrăm un fotbal frumos, de calitate, fapt ce ne-ar insufla mai multă încredere în forțele proprii în ajunul preliminariilor din cadrul Campionatului European. Noi am demonstrat în sezonul trecut în partidele disputate cu echipele din Muntenegru și Andorra că putem bucura suporterii noștri cu rezultate bune. Ne vom strădui să confirmăm reputația făcută”, a declarat Alexandru Gațcan.

”Este foarte important ca să apari în teren doar cu gîndul la victorie. Echipele Arabiei Saudite și Canadei sînt puternice, dar nu invincibile. Ne vom strădui să le demonstrăm că sîntem o forță, o echipă unită, care luptă în teren. Meciurile acestea sînt foarte utile, necesare pentru noi”, a spus Artur Ioniță.

”Ambele partenere de întrecere sînt bune, puternice. Cred că în aceste partide vom exersa anumite scheme de joc în vederea partidelor oficiale din cadrul Campionatului European. Sper să facem o figură frumoasă, să învingem”, a spus Igor Picușciac.

Meciurile amicale cu selecționatele Arabiei Saudite și Canadei sînt programate pentru 24 și 27 mai.