• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Clubul Zimbru Chișinău a fost amendat cu 155.000 de lei

Clubul Zimbru Chișinău a fost amendat cu 155.000 de lei

There are no translations available.

Clubul de fotbal Zimbru Chișinău a fost amendat cu 155.000 de  lei de Comitetul de competiții al federației naționale de profil.

Sancțiunea a fost dictată la ședința de ieri în baza rapoartelor oficialilor, înregistrărilor video şi fotografiilor de la meciurile de campionat şi Cupa Moldovei Orange. Ele vizează comportamentul nedisciplinat al fanilor echipei Zimbru, în special, la finala Cupei disputată cu Sheriff Tiraspol pe 25 mai curent. Este vorba despre ”introducerea şi utilizarea obiectelor interzise în incinta stadionului (fumigene), scandarea expresiilor şi cuvintelor ofensatoare, jignitoare la adresa Federației Moldovenești de Fotbal (FMF), provocarea publicului la violenţe şi încăierare prin înscenarea şi simularea unor bătăi şi lupte generale între spectatori în tribunele stadionului” se indică în decizia Comitetului de competiții.

Amenda dictată este de 150.000 de lei. Cu 5.000 de lei clubul Zimbru a fost sancționat pentru comportamentul necivilizat al fanilor săi la meciul din campionat cu echipa FC Speranța Cahul, care s-a desfășurat pe 21 mai curent.