• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Lotul final pentru meciul amical cu echipa Camerunului

Lotul final pentru meciul amical cu echipa Camerunului

There are no translations available.

Antenorul echipei naționale de fotbal, Ion Caras a anunțat lotul final pentru meciul amical cu selecționata Camerunului.

Iată jucătorii care se vor deplasa la această partidă de verificare: Stanislav Namașco, Nicolae Calancea - portari;

Adrian Cașcaval, Ștefan Burghiu, Iulian Erhan, Veaceslav Posmac, Oleg Clonin, Alexandru Leu - fundași;

Alexandru Antoniuc, Alexandru Vremea, Anatol Cheptine, Vladislav Ivanov, Andrei Bugneac, Artur Patraș, Serghei Gheorghiev - mijlocași;

Eugen Sidorenco, Mihai Țurcan - atacanți.

Find întrebat ce tactică de joc va aplica echipa în această întîlnire Ion Caras a declarat că va fi acordată o atenție sporită, în primul rînd, apărării. ”Vom juca, evident defensiv, blocînd toate spațiile libere pentru jucătorii echipei-gazdă. Vom miza pe contraatacuri. Asta pentru că forțele vor fi inegale în teren”, a spus tehnicianul.

Formația Camerunului este participantă la Campionatul Mondial din Brazilia. Ea va pleca la acest turneu imediat după încheierea partidei de verificare cu reprezentativa Moldovei. Recent fotbaliștii camerunezi au încheiat la egalitate (2-2) meciul-test cu selecționata Germaniei.

Echipa moldoveană va evolua într-o formulă experimentală. Asta pentru că majoritatea membrilor lotului național se află în concediu. Meciul se va desfășura pe 7 iunie la Yaounde și va constitui o premieră în istoria confruntărilor dintre aceste două echipe.