• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Au cedat, dar au avut șansa să egaleze

Au cedat, dar au avut șansa să egaleze

There are no translations available.

Lotul național de fotbal în formulă experimentală a cedat la Yaounde cu scorul 0-1 reprezentativei Camerunului într-un meci amical.

Unicul gol la partidei a fost marcat de Edgar Salli în minutul 30 de joc. În prelungirile partidei Mhail Țurcan a avut o șansă bună de a egal scorul, dar a ratat.

Echipa moldoveană a evoluat în următoarea componență: Stanislav Namașco (46, Nicolae Calancea), Ștefan Burghiu, Veaceslav Posmac, Oleg Clonin, Alexandru Leu (35, Alexandru Vremea),Alexandru Antoniuc (55, Andrei Bugneac), Maxim Antoniuc, Serghei Gheorghiev (69, Adrian Cașcaval),Artur Patraș, Vladislav Ivanov (46, Anatol Cheptine), Eugeniu Sidorenco (79, Mihail Țurcan).

Echipa națională a jucat într-o formulă experimentală, deoarece majoritatea membrilor lotului național se află în concediu. Meciul a constituit o premieră în istoria confruntărilor dintre aceste două echipe. La puțin timp după meci selecționata Camerunului a plecat la Campionatul Mondial din Brazilia, unde va participa pentru a șaptea oară.