• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Pele: Vreau o finală Brazilia - Uruguay pentru revanşă

Pele: Vreau o finală Brazilia - Uruguay pentru revanşă

There are no translations available.

Fostul fotbalist brazilian Pele a declarat că ar prefera o finală Brazilia - Uruguay la Cupa Mondială, pentru ca "Selecao" să aibă posibilitatea de a se revanşa după finala pierdută în 1950.

"Prefer să avem o finală Brazilia - Uruguay pentru o revanşă", a declarat Pele atunci cînd a fost întrebat dacă ar vrea o finală Brazilia - Argentina.

"Cupa Mondială este turneul care a permis Braziliei să devină cunoscută în lume. Eu am început cu un Mondial în 1958, în Suedia, cînd aveam 17 ani. Nimeni nu ne cunoştea. Nimeni, niciun jurnalist, nu a venit să ne vadă. Oamenii confundau Brazilia, Argentina, Amazonia, totul era la fel pentru ei. Brazilia a devenit cunoscută datorită Cupei Mondiale ", a afirmat Pele.

Întrebat care este rezultatul perfect pentru meciul de deschidere Brazilia - Croaţia, din 12 iunie, Pele a răspuns: " Important este să nu vrei să cîştigi cu 1-0 sau 2-0, ci să respecţi adversarul şi să te pregăteşti de orice, pentru că în fotbal poţi juca magnific 85 de minute şi apoi poţi avea un ghinion de 5 minute ce poate schimba tot. Trebuie să fii pregătit de orice".