• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Interdicție la Cupa Mondială pentru circa 2.100 fani argentinieni

Interdicție la Cupa Mondială pentru circa 2.100 fani argentinieni

There are no translations available.

Autorităţile braziliene vor împiedica aproximativ 2.100 de suporteri argentinieni consideraţi violenţi să intre pe teritoriul Braziliei, fanii respectivi avînd interdicţie şi pe stadioanele din Argentina, informează AFP.

"Autorităţile argentiniene ne-au furnizat o bază de date. Aceşti suporteri vor fi indentificaţi şi li se va interzice accesul în Brazilia. În cazul în care vor reuşi să treacă frontiera şi dacă vor fi găsiţi, fanii respectivi vor fi trimişi înapoi în Argentina", a declarat Luiz Eduardo Navajas, reprezentant al Interpol Brazilia.

Navajas a precizat că în cazul huliganilor din Europa, în special a celor englezi, nu se impune vreo interdicţie din partea Braziliei, deoarece fanii au interdicţie de părăsire a ţărilor lor.

"Ei au interdicţie de a părăsi ţările lor, paşapoartele le-au fost reţinute. Noi ţinem permanent legătura cu autorităţile din Anglia, Belgia şi Germania", a precizat Navajas.

Reprezentanţi ai poliţiilor din ţările calificate la CM se află în Brazilia şi au început luni activitatea la Centrul internaţional de cooperare a poliţiştilor, pentru a participa la măsurile de ordine prilejuite de Cupa Mondială.