• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Veris a încheiat la egalitate meciul cu Litex

Veris a încheiat la egalitate meciul cu Litex

There are no translations available.

Veris Chișinău a încheiat la egalitate (0-0), ieri la Orhei, meciul tur cu echipa Litex (Bulgaria) din manșa preliminară a Ligii Europa la fotbal.

Litex a propus un ritm mediu de joc, iar gazdele, potrivit experților, l-a acceptat. În primul rînd, pentru că a fost partida de debut în Liga Europa. Într-al doilea, echipa a jucat într-o componență schimbată masiv comparativ cu cea din campionatul național, ediția precedentă.

Lilian Popescu, antrenorul echipei Veris, a declarat la conferința de presă că șanse de calificare în etapa următoare a turneului există. ”Cred în continuare în elevii mei. Să nu uităm că majoritatea au debutat în această competiție și faptul ca atare și-a lăsat amprenta asupra evoluțiilor lor în acest meci. Ne-am apărat mai mult, mizînd pe contratacuri. Am avut 3-4 ocazii de a marca. În special, în finalul meciului cînd Cemîrtan a ieșit la o discuție în patru ochi cu portarul oaspeților”, a spus tehnicianul.

Krasimir Balakov, antrenorul formației Litex, s-a arătat la conferința de presă mulțumit de rezultatul înregistrat. ”Sînt satisfăcut de prestația jucătorilor în teren. Ne-am aflat mai mult la cîrma meciului, am avut posibilități de a înscrie. Partida a constituit un bun antrenament în ajunul startului campionatului Bulgariei”, a spus el.

Returul se va desfășura pe 10 iulie.