• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football FC Tiraspol a cedat echipei Inter (Baku)

FC Tiraspol a cedat echipei Inter (Baku)

There are no translations available.

FC Tiraspol a cedat ieri, pe teren propriu, cu scorul 2-3 în meciul-tur disputat cu echipa azeră Inter (Baku) în cadrul manșei preliminare a Ligii Europa la fotbal.

Golurile au fost marcate de Novicov (78), Karaneicev (88) - Țhadadze (8, din penalti), Mammadov (10), Novicov (71, autogol).

Vlad Goian, antrenorul echipei moldovene, a declarat la conferința de presă de la finele partidei că adversara a speculat cu abilitate greșelile comise de elevii săi. ”Partenera de întrecere a stors maximum din gafele comise de noi și a marcat. Noi n-am materializat în goluri fazele periculoase create.  O șansă imensă de a înscrie a ratat, de exemplu, Ademar la startul meciului. Cel care reușește să înscrie în urma fazelor create acela învinge. Aceasta-i legea fotbalului”, a spus el.

Referitor la șansele de promovare ale echipei sale în etapa următoare tehnicianul a specificat că ele, totuși, există. ”Inter este o echipă bună, puternică. Firește, după rezultatul consemnat la Tiraspol ea are prima șansă de calificare. Însă, noi n-avem ce pierde în partida-retur. Ne vom strădui să demonstrăm un fotbal de calitate și să marcăm”, a subliniat Vlad Goian.

Kahaber Țhadadze, antrenorul echipei azere, nu s-a prezentat la conferința de presă, deoarece este suspendat.

Partida-retur se va desfășura pe 10 iulie.