• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Zimbru pășește mai departe în Liga Europa

Zimbru pășește mai departe în Liga Europa

There are no translations available.

Zimbru Chișinău s-a calificat  în runda a doua preliminară a Ligii Europa la fotbal.Ea a promovat în urma victoriei repurtată cu scorul 2-0 în meciul tur disputat pe teren propriu cu echipa Skendija (Macedonia). Golurile au fost marcate de Amani în minutul 5 de joc și Pașcenco (87). În tur chișinăuienii au cedat cu scorul 1-2.

Echipa moldoveană a deschis rapid scorul și a depus eforturi maxime în continuare pentr a-l menține, deoarece 1-0 îi asigura calificarea grație golului marcat în tur. Prudența în defensivă, în toate acțiunile întreprinse în teren, miza pe contraatacuri a fost, în temei, esența tacticii de joc a gazdelor. Ea s-a dovedit a fi justă.

”Noi n-am făcut declarații tari în ajunul partidei. ne-am pregătir în liniște și am obținut victoria dorită. Echipa a dat dovadă de sacrificiu, a respectat taote indicațiile date și a învins pe merit. Desigur, au fost și greșeli, dar așa-i fotbalul, sportul”, a declarat la conferința de presă de la finele meciului Oleg Kubarev, antrenorul echipei chișinăuiene.

”Ați fost mai buni. Vă felicit și vă doresc succese în continuare„,a concluzionat succint Roy Frencina, antrenorul echipei Skendija.

Zimbru a evoluat în următoarea componență: Rusu, Erhan, Bogdan (Burghiu, 57),

Dedov, Klimovici, Pavliucek, Amani (Pașcenco, 68), Vremea, Grosu, Cheptine (Spătaru, 46), Jardan.

În următoarea etapă a turneului Zimbru va juca cu ȚSKA Sofia (Bulgaria).