• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football ”Ole, ole, ole! Zimbru – victorie!”

”Ole, ole, ole! Zimbru – victorie!”

There are no translations available.

Zimbru Chișinău a dat lovitura - s-a calificat i în turul al treilea preliminar din cadrul Ligii Europa. .

Multipla campioană națională a reușit performanța după ce a obținut rezultatul dorit în meciul retur pe teren propriu (0-0) cu formația bulgară ȚSKA Sofia (Bulgaria). În tur a fost înregistrat scorul 1-1.Golul marcat în deplasare de Serghei Alexeev s-a dovedit a fi decisiv în disputa celor două competitoare.Știe Oleg Kubarev să pregătească echipa, s-o aranjeze tactic în teren, s-o mobilizeze.

Partida de la Chișinău a alternat cu destule faze periculoase la ambele porți. Dar, în fiecare caz portarii, defensivele au cîștigate disputele pentru balon, au blocat pericolele apărute și tabela de marcaj a rămas intactă.

În minutul 85 din teren a fost eliminat jucătorul-oaspete Edilson. În acest final de meci pe gazon a apărut un suporter al gazdelor, dansînd și fluturînd un steag. Zimbru urmează să fie amendată de UEFA pentru acest gest.

Zimbru a evoluat în următoarea componență: Rusu, Burghiu, Erhan, Pavliucek, Vremea, Jardan, Dedov, Klimovici (Potîrniche, 60), Cheptine (Spătaru, 59), Amani (Alexeev, 46), Grossu.La meci au asistat circa nouă mii de spectatori. Pe 31 iulie Zimbru se va întîlni în deplasare cu SV Grodig (Austria), iar la 7 august se va desfășura meciul retur. Succese!