• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Sheriff Tiraspol a ratat tot ce se putea de ratat la Bratislava

Sheriff Tiraspol a ratat tot ce se putea de ratat la Bratislava

There are no translations available.

”Moldovenii” de la Sheriff Tiraspol au ratat obținerea victoriei ieri la Bratislava în meciul tur cu echipa din localitate Slovan  din cadrul Ligii Campionilor, manșa a a doua preliminară, dar au lăsat o impresie plăcută, dînd de înțeles că totul se va rezolva în meciul retur.

Partida s-a încheiat cu scorul 1-2. Zofcak a deschis scorul în minutul 41 din penalti. Ricardinho l-a egalat în minutul 74, iar Mesaroș a smuls victoria gazdelor pe contraatac în minutul 85, deși echipa sa juca din minutul 61 în inferioritate numerică. Din teren a fost eliminat Lasik.

În plus, în minutul 62 Cadu a ratat lovitura de la 11 metri.Acestea au fost punctele-cheie ale meciului.

Veaceslav Rusnac, antrenorul echipei moldovene a declarat, vădit nemulțumit, la conferința de presă că este foarte indipsus de rezultatul înregistrat: ”Sînt foarte nemulțumit de scorul meciului. N-am meritat înfrîngerea. Minimum o egalitate trebuia să obținem”, a  spus tehnicianul. Să zică cineva că nu are dreptate!

Victoria repurtată de Slovan este a noua consecutivă obținută în ultimul timp pe arena internă și internațională.

Sheriff a evoluat în următoarea componență: Degra, Galvao (Gînsari, 56), Balima, Metua, Joazinho, Benson, Cadu, Blanco, Isa (Potiguar, 84), Mureșan, Henrique (Ricardinho, 72).

Returul se va desfășura pe 6 august la Tiraspol. Sheriff are nevoie de o victorie cu scorul 1-0 pentru a  se califica în faza grupelor Ligii Campionilor.Nu este ceva irealizabil, dar să vedem.