• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Dacia Chișinău o învinge, în sfîrșit, pe Sheriff Tiraspol

Dacia Chișinău o învinge, în sfîrșit, pe Sheriff Tiraspol

There are no translations available.

Dacia Chișinău a învins-o ieri, în premieră în istoria participării în cele 12 ediții de campionate naționale de fotbal, pe Sheriff Tiraspol chiar la ea acasă.

În partida disputată în deplasare ea și-a adjudecat victoria cu scorul 2-1. Golurile ”dacilor” au fost marcate de Krkotic în minutul 13 de joc din lovitură de la 11 metri și în repriza secundă (minutul 69, din lovitură liberă de la aproximativ 20 metri depărtare de poartă). Gazdele au egalat scorul în minutul 49 prin Metoua.Scorul putea fi și mai mare, dar ”dacii” au ratat clar în cea de-a doua jumătate a partidei, minimum de trei ori.

”Sheriff traversează în prezent o perioadă dificilă. Asta, însă, nu diminuează victoria pe care am repurtat-o”, a declarat la conferința de presă Dean Vukicevic, antrenorul Daciei.”Îmi asum toată vina, responsabilitatea pentru înfrîngerea suferită”, a declarat succint Veaceslav Rusnac, antrenorul formației Sheriff.

În ultimul meci din cadrul etapei a treia Zimbru Chișinău a întrecut-o cu scorul 1-0 pe Veris Chișinău prin golul marcat de Spătaru (59).

Clasamentul este condus de Dacia, care totalizează 7 puncte. Urmează în

top Zimbru, Veris  și FC Tiraspol, care au adunat cîte 6 puncte.

Dacia evoluează în Divizia Națională cu începere din sezonul 2002-2003.