• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Joaozinho este cel mai scump fotbalist din campionatul Moldovei

Joaozinho este cel mai scump fotbalist din campionatul Moldovei

There are no translations available.

Fotbalsitul portughez Joaozinho (25 de ani), care evoluează la Sheriff Tiraspol, este cel mai scump jucător din campionatul Moldovei, ediția 2014-2015.

Potrivit experților de la transfermarket.co.uk el valoarează 2 milioane și 500 mii de euro. Ultimul club la care a jucat înainte de a veni la Sheriff a fost Braga. Anterior a fost legitimat și la Sporting Lisabona. Fundașul stînga de meserie joacă la Sheriff cu titlu de împrumut. Dacă se va remarca în mod deosebit ar putea să se transfere și într-un campionat mai puternic.

Locul doi în top este ocupat de un alt jucător de la Sheriff, mijlocașul Olimpio. El costă 2 milioane de euro. Poziția a treia în acest clasament este ocupată de Cadu Mendeș, care valorează, conform experților, 1 milion și 250 mii de euro.

În top-10 al celor mai scumpi fotbaliști din campionatul național figurează opt jucători de la Sheriff. Doi sînt de la Milsami Orhei. Aceștea-s Romeo Surdu din România, care este estimat cu 620 mii de euro, și Abdul-Gafar Mamah din Togo al cărui posibil transfer este evaluat cu 670 mii de euro. Deci, dominare totală a Sheriff-ului și la capitolul bani.