• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Am pierdut, dar va conta doar ce vom face la Podgorica de data aceasta

Am pierdut, dar va conta doar ce vom face la Podgorica de data aceasta

There are no translations available.

Echipa națională de fotbal a cedat ieri, la Kiev, într-un meci amical cu scorul 0-1 reprezentativei Ucrainei.Golul a fost marcat în minutul 63 de Roman Bezus cu un șut de la aproximativ 15 metru central pe poartă în colțul opus al goalkeeper-ului Ilie Cebanu.

Gazdele au dominat clar în prima repriză, dar nu și-au creat nici o fază de gol clară. Oaspeții s-au remarcat cu un contraatac periculos finalizat de Artur Ioniță, dar șutul său a fost slab și imprecis. În cea de-a doua jumătate a partidei a avut două intervenții salvatoare Ilie Cebanu. Spre finalul ei jucătorii moldoveni au încercat să egaleze, au atacat mai mult, dar fără succes.O șansă bună a avut, mai ales, Serghei Alexeev.

Antrenorul echipei moldovene, Ion Caras a declarat la conferința de presă că meciul a fost util, necesar în ajunul startului Campionatului European.”Victoria echipei Ucrainei este meritată. Ea a demonstrat că are un potențial de joc mare și în lipsa celor cinci jucători de bază care nu au fost prezenți la meci din diferite motive. Noi am cedat, pentru că, în primul rînd, unor jucători le lipsește condiția fizică necesară”, a spus tehnicianul.

Mihail Fomenko, antrenorul selecționatei Ucrainei, a subliniat că a jucat fără cîteva piese de rezistență ale lotului. ”Partida a fost necesară pentru a reaminti jucătorilor unele principii, scheme de joc. Am primit informația necesară despre nivelul pregătirii lor de meciul cu selecționata Slovaciei din preliminariile Campionatului European. Mulțumesc Moldovei că a acceptat să joace acest meci”, a spus el.

Pe 8 septembrie echipa națională va juca cu selecționata Muntenegrului, la Podgorica, primul meci din cadrul preliminariilor Campionatului European-2016.Iată asta va conta foarte mult pe viitor, pentru că ne dorim calificarea. Și o vor nu doar suporterii. Au declara acest lucru și Ion Caras, și Pavel Cebanu, toții oficialii.