• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Ion Caras: ”Ne va lipsi mult, în special, Alexandru Gațcan”

Ion Caras: ”Ne va lipsi mult, în special, Alexandru Gațcan”

There are no translations available.

Antrenorul echipei naționale de fotbal, Ion Caras a subliniat la conferința de presă din ajunul deplasării la meciul cu  selecționata Muntenegrului din cadrul preliminariilor Campionatului European că nu va putea apela la serviciile a patru jucători accidentați.

”Mizam pe patru jucători care nu vor fi prezenți din cauza accidentărilor la

meciul cu echipa Muntenegrului: Alexandru Gațcan, Radu Gînsari, Anatol Cheptine și Oleg Clonin. Ne va lipsi mult, în special, Alexandru Gațcan la mijlocul terenului, care-i foarte bun la faza destructivă, dar și periculos în atac. În fond, toate echipele se confruntă cu asemenea situații cînd cineva nu poate fi prezent la meci și nu facem o tragedie din faptul ca atare. Problema mea, a lotului, este să intuesc cine ar putea să-l înlocuiască cu succes pe Alexandru Gațcan. Vreau mult să nu greșesc, pentru că de jucătorul respectiv va depinde mult în acest meci”, a declarat tehnicianul.

Referitor la partida amicală cu selecționata Ucrainei el a declarat că a fost utilă, necesară. ”În cadrul ei au ieșit în relief mai multe carențe. Le vom analiza, vom încerca să le lichidăm și să nu le repetăm în meciul cu echipa Muntenegrului. Îmi doresc, în primul rînd, un control mai bun al balonului din partea jucătorilor, o disciplină de joc mai strictă. Ucraina a învins pe merit”, a mai adaugat Ion Caras.

”Vom lupta pentru victorie”, a spus Victor Golovatenco. ”Trebuie să fim mai agresivi”, l-a completat Artur Ioniță.”Vom depune toate eforturile pentru a obține un rezultat pozitiv”, a notat Petru Racu.

Meciul se va desfășura luni, 8 septembrie. Echipa națională va pleca mîne, 5 septembrie, la Podgorica.Partida va fi prima din cadrul preliminariilor Campionatului European-2016.Adversarele echipei moldovene mai sînt formațiile Austriei, Rusiei, Suediei, Liechtensteinului.Cu excepția, ultimei competitoare, toate au declarat că vor lupta pentru calificare în finala Europenelor.