• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Pe un onorabil loc 3, dar doream mai mult…

Pe un onorabil loc 3, dar doream mai mult…

There are no translations available.

Lotul național de fotbal Under-21 a încheiat pe locul trei în grupa sa preliminariile Campionatului European după înfrîngerea (0-3)suferită, ieri, la Tiraspol, în meciul cu selecționata Angliei.

Golurile au fost marcate de Berahino (16, 51) și Kane (84).

La conferința de presă de la finele partidei mijlocașul echipei naționale Gheorghe Anton a subliniat că partenera de întrecere a învins pe merit în această partidă. ”Ne-am străduit să încheiem victorios turneul, dar n-a ieșit. Asta chiar dacă am respectat cu strictețe indicațiile antrenorului, dl. Alexandru Kurteyan, de a juca pe contraatac. Adversara a fost mai bună, mai puternică și a învins pe merit”, a declarat jucătorul.

Eșecul consemnat semnifică că echipa moldoveană a ratat calificarea în faza finală a turneului. Evident, doream mai mult. Inclusiv o calificare, dar se vede ca asta-i valoarea pe moment a tinerilor noștri jucători. Iată cum se prezintă clasamentul final al grupei.

Eșecul consemnat semnifică că echipa moldoveană a ratat calificarea în faza finală a turneului. Iată cum se prezintă clasamentul grupei: Pe primul loc - echipa Angliei, care a adunat 28 de puncte. Pe locul doi s-a situat formația Finlandei, care a acumulat 16 puncte. 16 puncte  totalizează și selecționata Moldovei, dar ea are un golaveraj mai mic cu un gol. Țara Galilor ocupă locul patru (12 puncte). Selecționata Lituaniei s-a poziționat pe treapta a cincea a clasamentului cu 8 puncte la activ. A încheiat clasamentul San Marino cu 4 puncte.

Loc     Echipă Meciuri        V        E        Π  Golaveraj  Puncte

1        ANGLIA             10         9         1        0        31-2   28

2        FINLANDA     10             4         4        2        17-10 16

3        MOLDOVA         10         5         1        4        12-6   16

4        ŢARA GALILOR 10          3         3        4        12-13 12

5        LITUANIA     10             2         2        6        6-19   8

6        SAN MARINO   10           1         1        8        2-30   4.