• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Campionatul MAI la minifotbal, grupa a doua, s-a încheiat

Campionatul MAI la minifotbal, grupa a doua, s-a încheiat

There are no translations available.

Campionatul Ministerului Afacerilor Interne (MAI)la minifotbal, grupa a doua valorică, s-a încheiat astăzi la stadionul ”Dinamo” din capitală cu victoria selecționatei Direcției de Poliție din municipiul Chișinău.

Ea s-a clasat pe primul loc, la egalitate de puncte - 15 în șase meciuri disputate - cu reprezentativa municipiului Bălți. Dar fotbaliștii-polițiști din capitală au învins în meciul direct (2-0) cu colegii de breaslă din Bălți și, în plus, au avut un golaveraj mai bun (plus 9). ”Am învins pentru că ne antrenăm cu regularitate. Pe timp bun - la terenul Liceului Minerva din vecinătate, iar iarna - în sala sportivă a Direcției. Am mai cîștigat anul curent turneul de minihaltere, am devenit premianți la celelalte probe din cadrul campionatului. Sînt satisfăcut de evoluțiile colegilor. Mergem foarte bine”, a declarat  Grigore Romanciuc, responsabil de sport la Direcția de Poliție municipală.

Pe locul trei s-a clasat echipa Inspectoratului de Poliție Centru, care a acumulat 13 puncte. Poziția ei din clasament a depins, în mare măsură, de ultimul meci desfășurat.Echipa Inspectoratului de Poliție Ciocana a pierdut cu scorul 2-3 partida desfășurată cu formația Inspectoratului de Poliție Buiucani, a ratat podiumul de premiere, iar responsabilul de sport la IP Centru, Marian Colța a răsuflat ușurat la finele ei – s-au clasat pe locul trei.

Campionatul s-a desfășurat timp de patru zile. ”A fost o luptă dîrză pentru întîietate. Dorința de a învinge a depășit măiestria echipelor-participante, fapt semnalat și prin izbucniri nervoase din partea unor jucători, dar acesta-i sportul, fotbalul, care ne captivează pe toți. Important este să-l practicăm pentru a ne fi de folos și în timpul activităților de serviciu. Acesta-i scopul principal urmărit”, a subliniat în alocuțiunea rostită la festivitatea de închidere Arcadie Bostan, șeful Clubului sportiv Central ”Dinamo” sub egida căruia se desfășoară toate competițiile sportive din cadrul MAI.

Următoarea probă este crosul. Ea este programată pentru 24 septembrie la parcul Valea morilor.