• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Cei mai buni în grupa raioanelor la minifotbal sînt Criulenii

Cei mai buni în grupa raioanelor la minifotbal sînt Criulenii

There are no translations available.

Selecționata Inspectoratului de Poliție din raionul Criuleni a devenit astăzi, la stadionul ”Dinamo” din capitală, campioana Ministerului Afacerilor Interne la minifotbal, grupa a treia valorică.

Surprinzător pentru mulți dintre experții prezenți la faza finală a turneului ea a învins în grupa sa cu scorul 2-1 favorita principală la titlu, reprezentativa raionului Telenești, care are în lot mulți jucători consacrați. După ce a învins-o și pe formația raionului Drochia (6-2) a devenit cîștigătoarea seriei.

În finală parteneră de întrecere a fost echipa raionului Cimișlia. în prima repriză a fost consemnat un scor de egalitate (1-1). După pauză, însă, fotbaliștii-polițiști din Criuleni au fost mai incisivi, activi în faza ofensivă și au marcat încă trei goluri, încasînd doar unul, și au devenit cîștigătorii turneului. ”Au fost, cu adevărat, mai buni”, a concluzionat comisarul Inspectoratului de Poliție din Telenești, Ion Furtună, care a urmărit cu atenție toate meciurile. ”Cu regret, noi ne-am clasat de data aceasta doar pe locul trei, dar acesta-i fotbalul. Oferă mereu surprize. Greșeala noastră este că ne-am subestimat partenera de întrecere”, a subliniat oficialul.

Selecționata din Telenești s-a clasat pe locul trei, întrecînd în meciul pentru acest loc cu scorul 7-3 formația raionului Sîngerei.

În faza finală s-au mai calificat reprezentativele din raioanele Drochia și Cantemir.

Toți jucători au remarcat la finele turneului prestația sigură, promptă a arbitrului Petru Stoionov, delegat la turneu să oficieze partidele de Federația Moldovenească de Fotbal.

”Nu a fost  nici o pretenâie din partea nimănui”, a subliniat șeful-adlunct al Clubului Sportiv Central ”Dinamo”, Victor Șendrea. ”A fost un turneu frumos, cu faze de fotbal autentice”, a remarcat șeful clubului, Arcadie Bostan la festivittaea de închidere.

Luni la stadionul ”Dinamo” se vor încadra în disputa pentru locurile premiante echipele din prima serie valorică.