• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Echipa MAI a învins grație, în mare măsură, selecției corecte, disciplinei de joc

Echipa MAI a învins grație, în mare măsură, selecției corecte, disciplinei de joc

There are no translations available.

Selecționata Ministrului Afacerilor Interne (MAI) a cucerit astăzi, la stadionul ”Dinamo”, titlul de campioană a Spartachiadei structurilor de forță din țară, relatează MOLDPRES.

În componența învingătoarei au evoluat: Marin Croitoru (maior),Ion Cotoman, Sergiu Prozorovschi (locotenenți), Valeriu Dodon, Radu Șeremet, Oleg Bostan, Vasile Curoș (sergenți), Vasile Țurcan, Alexandru Buzdugan, Dumitru Chetrari, Evgheni Belousenco (plutonieri). Echipa a fost selectată de Ion Besarab, angajat la Brigada de Poliție cu Destinație Specială ”Fulger”, jucător al echipe FC Budăi din Divizia A a campionatului național.

”I-a ales cu adevărat pe cei mai buni. Mă bucur că nu am greșit cînd i-am încredințat lui dreptul să selecteze membrii lotului”, a declarat căpitanul Arcadie Bostan, șeful Clubului Sportiv Central ”Dinamo”, sub egidă căruia se desfășoară toate competițiile din cadrul MAI. ”Apreciez înalt disciplina de joc, tactica echipei MAI, care a învins pe merit”, a declarat pentru agenție la finele turneului Călin Spătaru, responsabil de sport la Serviciul Informații și Securitate (SIS).

Reprezentativa MAI a învins în toate meciurile disputate, acumulînd 15 puncte. Locul doi a revenit formației Serviciului Vamal, care a totalizat 9 puncte (3 victorii și 2 înfrîngeri). Pe lcoul trei s-a situat echipa Departamentului Instituțiilor Penitenciare, care a adunat 7 puncte (2 victorii, o egalitate și 2 înfrîngeri).

Cel mai bun golgheter a devenit Marcel Tabarcea de la Centrul Național Anticorupție, care a marcat 7 goluri.

Cel mai bun fundaș a fost desemnat Marin Croitoru de la MAI.

Titlul cel mai bun portar i-a fost acordat lui Dumitru Morari (DIP).

Spartachiada structurilor de forță se desfășoară anual la șapte discipline sportive. Pînă la turneul de minifotbal întîietatea în clasament o deținea echipa de la SIS. Urmează să mai fie disputate concursurile de sambo și cros.