• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Șansa ce ne menține în cursă

Șansa ce ne menține în cursă

There are no translations available.

Antrenorul selecționatei Moldovei de fotbal Under-17 Vadim Boreț a rămas mulțumit de prestația elevilor săi la turneul preliminar din cadrul Campionatului European, încheiat ieri în Moldova.

Este vorba, în special, de victoria repurtată în ultimul meci disputat cu echipa Armeniei.”Tricolorii” au învins cu scorul 4-0 echipa Armeniei. ”Am mizat mult în acest meci pe o victorie categorică. Asta pentru că păstram șansa de a ne clasa pe locul doi și de a ne califica în etapa următoare. Însă, am ratat un penalti în prima repriză și pînă în finalul partidei s-a menținut pe tabela de marcaj un rezultat de egalitate (0-0). Elevii mei au luptat pînă la capăt, au dat dovadă de tărie de caracter și în ultimele șase minute au înscris patru goluri. Sper că această victorie ne va servi un imbold puternic, mobilizator pe viitor”, a spus antrenorul.

Primul loc a revenit reprezentativei Italiei, care a acumulat 7 puncte. Formația Islandei s-a situat pe locul doi cu 5 puncte adunate. Echipa Moldova s-a clasat pe locul trei (4 puncte), iar lotul Armeniei a ocupat locul patru (zero puncte).

Selecționata Moldovei păstrează șanse de a fi invitată în etapa următoare a competiției. Conform regulamentului, în această etapă sînt invitate și primele cinci echipe clasate pe locurile trei în grupele lor.