• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football ”Futsal Arena FMF” din Ciorescu va fi inaugurată în noiembrie

”Futsal Arena FMF” din Ciorescu va fi inaugurată în noiembrie

There are no translations available.

Complexul fotbalistic ”Futsal Arena FMF” de la Ciorescu va fi inaugurat pe 15 noiembrie curent a declarat președintele Federației Moldovenești de Fotbal (FMF) Pavel Cebanu.

”Mai avem puțin de lucru. Din diferite motive obiectiv nu va fi dată în folosință numai parcarea. În rest, totul va fi gata pînă pe 15 noiembrie cînd arena va fi inaugurată. Construcția ei este rodul colaborării cu UEFA. Iată de ce s-a aflat într-o vizită de lucru vicepreședintele UEFA Marios Lefkaritis”, a spus Pavel Cebanu.

Oficialul UEFA s-a arătat mulțumit de mersul lucrărilor la arena de la Ciorescu. ”Ceea ce am văzut este impresionant. Vă spun sincer că așteptările mele au fost depășite. Totul este la nivelul rigorilor internaționale. Voi fi prezent și la inaugurarea arenei”, a spus el.

UEFA a acordat dreptul FMF să desfășoare la ”Futsal Arena FMF” în perioada 13-18 ianuarie 2015 turneul preliminar din cadrul grupei D a Campionatului European. La competiție vor participa selecționatele de fotbal în sală ale Franței, Albaniei, San Marino și Moldovei. Vine lumea de peste cam des în ultimul timp în ospeție la FMF, la diferite turnee internaționale. Are, probabil, la ce veni și, desigur, arenele de concurs propuse competitoarelor corespund tuturor rigorilor.