• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football FC Costuleni ar putea să fie desființată

FC Costuleni ar putea să fie desființată

There are no translations available.

Conducerea echipei de fotbal FC Costuleni a decis să o retragă din Divizia Națională a campionatului Moldovei

”Am expediat un demers pe adresa Federației Moldovenești de Fotbal (FMF) în care solicităm retragerea clubului din campionat. Am luat această decizie, deoarece nu mai este posibil să fie atins scopul propus – clasarea în primele patru echipe din campionat, fapt ce ar permite participarea în turneul Liga Europa. Întreținerea formației în continuare ar fi o pierdere zădarnică de bani”, a declarat Andrei Grigor, care a devenit președintele clubului în urmă cu paroximativ o lună.

La întrebarea ce va fi cu echipa în continuare el a răspuns că nu va fi desființată. ”Din ceea ce cunosc nu avem datorii față de jucători. Echipa se va antrena în continuare. Sperăm că în timpul cel mai apropiat vor fi încheiate lucrările de construcție a stadionului din Ungheni unde intenționăm să disputăm meciurile programate pe teren propriu. Vom acorda  o atenție sporită educării rezervelor clubului, tinerilor jucători”, a spus Andrei Grigor. Să fie chiar așa? Urmează să vedem.

FMF nu s-a pronunțat încă pe marginea demersului primit. Potrivit prevederilor regulamentului competițional FC Costuleni poate fi retrogradată în Divizia B.

FC Costuleni se situează pe locul opt în clasamentul campionatului, avînd adunate 11 puncte – cu 14 mai puțin decît ocupanta locului patru Dacia Chișinău.