• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Ilie Cebanu a susținut un master-class la Căușeni

Ilie Cebanu a susținut un master-class la Căușeni

There are no translations available.

Portarul selecționatei Moldovei la fotbal, Ilie Cebanu a susținut un master- class la complexul de sporturi din Căușeni.

El a prezentat în fața micilor goalkeeperi adunați de la diferite echipe din raion exerciții de încălzire înaintea antrenamentelor, meciurilor, procedee tehnice. ”Astăzi a fost prima mea zi din vacanță după încheierea campionatului Rusiei. An decis să o consacru viitorilor portari. Am venit ca să-i ajut să cunoască detalii din posibila lor profesie pe viitor. Eu, sincer vorbind, nu am fost familiarizat cu unele dintre ele la timpul potrivit. Este foarte bine ca să înveți totul la vîrsta respectivă și nu cu întîrziere”, a declarat portarul echipei naționale.

Nicolae Sandu, responsabil de sport, în special dezvoltarea fotbalului la Căușeni, a declarat că este satisfăcut că după mai multe tentative idea sa a fost aplicată în practică. ”Mi-am dorit demult ca să vină cineva dintre membrii echipei naționale ca să le demonstreze tinerilor jucători diferite procedee tehnice.Pentru că una este să auzi, citești și cu totul alta este să vezi ”pe viu” un exercițiu demonstrat de un membru al echipei naționale. Sînt bucuros că am transpus în fapt ideea”, a  spus el.

Exercițiile demonstrative au fost comentate de fostul portar al echipei naționale Vasile Coșelev.