• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Veaceslav Rusnac a devenit noul antrenor al echipei Zimbru Chișinău

Veaceslav Rusnac a devenit noul antrenor al echipei Zimbru Chișinău

There are no translations available.

Veaceslav Rusnac a fost numit antrenor-șef al echipei de fotbal Zimbru Chișinău.

În cadrul conferinței de presă, desfășurată cu această ocazie, el a indicat prioritățile viitoarei activități, a anunțat obiectivul trasat de conducerea clubului. ”În primul rînd, doresc să subliniez faptul că este o onoare să pregătesc această echipă. Precum știți, ea a fost părăsită de un grup de jucători. Accentul în completarea lotului va fi pus pe viitor, conform tradiției, pe  tinerii jucători din propria pepinieră. Obiectivul trasat este să creez un colectiv monolit, capabil să reprezinte destoinic cubul în campionatul național”, a declarat tehnicianul.

El a anunțat și secunzii care îl vor ajuta. Aceștea-s Andrei Mațiura și Denis Romanenco.

Echipa va începe pregătirile de campionat pe 12 ianuarie. Primul meci de verificare îl va susține cu FC Botoșani (România).

Veaceslav Rusnac este originar din Bălți. A jucat mulți ani pentru echipa Olimpia din localitate, apoi în campionatul Kazahstanului. A evoluat și la Zimbru, obținînd în perioda respectivă un titlu de campioană națională și două Cupe ale Moldovei. Pînă la venirea la Zimbru a antrenat echipa Sheriff Tiraspol cu care a obținut un titlul de campioană națională și o Supercupă a Moldovei.