• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Oleg Kubarev: ”Numai cuvinte de bine despre moldoveni”

Oleg Kubarev: ”Numai cuvinte de bine despre moldoveni”

There are no translations available.

Antrenorul belarus Oleg Kubarev, care a activat la Zimbru Chișinău, a adresat într-un interviu acordat ziarului Presbol (Minsk), făcut public astăzi, mulțumiri suporterilor clubului moldovean.

”O să-mi fie trist fără oamenii de acolo. N-am cuvinte ca să vă spun ce popor extraordinar, minunat. M-au primit foarte bine. M-am simțit mereu ca acasă. Moldovenii sînt harnici și îi prețuiesc pe cei care creează ceva. Am să mă strădui să păstrez mereu legăturile cu Chișinăul. Dacă am să am ocazie am să revin cu plăcere în Moldova. Am destule invitații. Nu la lucru”, a declarat fostul antrenor al echipei chișinăuiene.

”Un cuvînt aparte de mulțumire vreau să adresez fanilor echipei. Ei ne-au sprijinit mereu, indiferent de situația echipei în clasament, fiind cei mai obiectivi în aprecierea jocului ei. Ne încurajau, în special, în clipele grele, fapt neobișnuit pentru mine, pentru că în Belarus în asemenea situații suporterii au un alt comportament. Atunci cînd mi-am luat rămas bun de la echipă au scandat numele meu, m-au chemat în teren, mi-au mulțumit pentru munca depusă. A fost foarte plăcut, emoționant”, a mai adaugat Oleg Kubarev.

El a subliniat și faptul că la plecarea sa a fost invitat la o discuție de președintele Federației Moldovenești de Fotbal, Pavel Cebanu, fapt ce de asemenea l-a impresionat plăcut.

Cu Oleg Kubarev la timonă Zimbru a cucerit Cupa Moldovei și Supercupa, s-a calificat după trei runde disputate în play-off-ul Ligii Europa.