• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Leo Messi ia un milion de euro anual de la D&G ca să fie ţinta ironiilor pentru costumele sale

Leo Messi ia un milion de euro anual de la D&G ca să fie ţinta ironiilor pentru costumele sale

There are no translations available.

Învins la scor de Ronaldo, îmbrăcat la 4 ace, argentinianul a fost doborît şi de şifonier, şocînd în satin lucios. ”Un costum mai degrabă scandalos decît îndrăzneţ”, l-a criticat L'Equipe.

Din 2013 nu încetează să şocheze. Nu doar în teren, cu golurile, pasele, driblingurile şi execuţiile de superclasă, dar şi pe scenă, prin apariţiile vestimentare ieşite din comun. Leo Messi primeşte 1 milion de euro anual pentru a deveni ţinta ironiilor la galele pentru "Balonul" şi "Gheata de Aur"!

De vină sînt costumele sale marca Dolce&Gabbana, cu care are contract de exclusivitate la ceremoniile oficiale din octombrie 2010, parcurgînd o bogată paletă de materiale, culori şi motive. Luni seară şi-a atras critici cu "tres-piece"-ul grena cu sclipici, cămaşă neagră şi nelipsitul papion.

"Leo pare c-o face intenţionat cu costumele, calificate îndrăzneţe de cei gentili şi scandaloase de cei mai puţin îngăduitori", l-a atacat L'Equipe. "Şi modelul mazăre cu buline albe şi cel înflorat cu trandafiri, etalate în 2013, pot fi comparate cu lovitura de start a unui joc trimisă direct în tribună".

Ghete de aur cu diamante

Ronaldo va încerca s-o califice pe Real în "sferturile" Cupei Regelui în returul cu Atletico, purtînd ghetele noi oferite de Nike, care-l plăteşte cu 8,5 milioane de euro anual. Triplul "Balon de Aur" va încălţa mîine, la Madrid, modelul "Mercurial CR7 Rare Gold", ce oferă şi protecţie pentru gleznă. Ghetele personalizate au 4 din cele 7 crampoane aurite, fiind în degrade, de la auriu la negru. Logo-ul CR7 e realizat din micro-diamante aplicate manual.