• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Egalitate în meciul cu echipa Kazahstanului

Egalitate în meciul cu echipa Kazahstanului

There are no translations available.

Selecționata Moldovei la fotbal a terminat ieri, la Antalya (Turcia), la egalitate (1-1) partida de verificare disputata cu reprezentativa Kazahstanului.

Golul echipei moldovene a fost marcat de Alexandru Gațcan în minutul 54 cu o ”foarfecă” executată din careul de 16 metri în urma unei centrări. Partenera de întrecere a deschis scorul în minutul 48. Veaceslav Posmac a trimis neinspirat mingea spre centrul defensivei echipei naționale, care a fost interceptat de Alexey Shchetkin și expediat dintr-un ungi ascuțit în poartă.

Echipa națională a evoluat în următoarea componență: Ilie Cebanu, Petru Racu, Veaceslav Posmac, Victor Golovatenco, Ion Jardan, Iulian Erhan, Alexandru Onica (Vadim Rața, 57), Alexandru Gațcan (Artur Patraș, 84), Igor Picușciac (Gheorge Boghiu, 46), Anatol Cheptine (Andrei Cojocari, 57), Eugeniu Sidorenco (Alexandru Dedov, 57).

Această partidă  fost a patra disputată de competitoare. Scorurile fixate în meciurile jucate anterior sînt următoarele: 06.02.2008, 1-0, Antalya, (a marcat Igor Bugaiov); 03.03.2010, 0-1, Antalya; 06.02.2013, Antalya, 1-3 (marcator – Anatol Doroș).

A fost ultima repetiție în vederea meciului cu echipa Suediei din preliminariile Campionatului European, care va avea loc pe 28 martie la  Chișinău.