• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Messi a marcat la FC Barcelona 44 de goluri din penaltiuri

Messi a marcat la FC Barcelona 44 de goluri din penaltiuri

There are no translations available.

Atacantul Lionel Messi a executat 57 de lovituri de la 11 metri în tricoul echipei FC Barcelona, marcînd de 44 de ori, se arată într-o statistică prezentată de BBC, după ce argentinianul a ratat un penalti în finalul meciului de marţi, cu Manchester City, din Liga Campionilor la fotbal.

Dintre cele 13 penaltiuri ratate, nouă au fost parate de portarul advers, de două ori mingea a lovit bara şi de alte două ori balonul nu a nimerit spaţiul porţii.

La penaltiul executat marţi, portarul Joe Hart a respins mingea şutată de Messi, care a reluat apoi balonul cu capul, trimiţîndu-l pe lîngă poartă.

Antrenorul Luis Enrique nu este însă supărat pe jucătorul său pentru această ratare. "Jucătorii care execută lovituri de la 11 metri mai ratează, dar noi avem toată încrederea în Messi. Am făcut un joc complet şi trebuie să fim mulţumiţi cu asta. A fost o bună evoluţie a echipei noastre, am fost mult mai buni decît adversarii", a declarat Luis Enrique.

Formaţia FC Barcelona a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (2-0), echipa Manchester City, într-un meci contînd pentru prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Pentru FC Barcelona a marcat Suarez '16 şi '30, iar pentru City a înscris Aguero '69.

Din minutul 74, Manchester City a evoluat cu un jucător mai puţin, după ce Clichy a fost eliminat.

În minutul 90+4, Lionel Messi a ratat un penalti acordat după un fault al lui Zabaleta asupra jucătorului argentinian.