• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Ryan Giggs s-a apucat de afaceri

Ryan Giggs s-a apucat de afaceri

There are no translations available.

Ryan Giggs s-a lăsat de fotbal şi s-a apucat de afaceri. Legenda lui Manchester United a inaugurat primul hotel fotbalistic peste drum de stadionul "diavolilor roşii", Old Trafford. Cel mai ieftin număr costă 50 de lire sterline.

Hotelul de patru stele are 133 de camere şi este amplasat în preajma Muzeului Naţional de fotbal, dar şi a stadionului Old Trafford. El a fost construit în clădirea în care suporterii lui United se adună în şedinţe.

La ultimul etaj există un mini-bar, iar podeaua este din iarbă artificială. Supranumită "Raiul", această încăpere oferă o panoramă de vis asupra oraşului.

"Această porţiune de pămînt era singura disponibilă pentru hotelul fotbalistic. Am vrut ca suporteri să fie un grup separat, dar nu aveam cum să ruinăm istoria acestor oameni", a spus Ryan Giggs.

Presa din Anglia susţine că Ryan Giggs a investit 24 de milioane în acest proiect, alături de alte două legende ale lui Manchester United, Nicky Butt şi Gary Neville.

Suporterii "diavolilor roşii" sunt mulţumiţi felul în care se prestează serviciile în hotelul fotbalistic:"Adună toţi fanii la un loc. Este peste drum de Old Trafford, adună toţi fanii înainte de meci şi crează acea atmosferă magică înainte de fiecare partidă. Cred că este un merit al generaţiei din 1992, pentru că a apărut un astfel de hotel."

În fiecare an, aproximativ un milion de microbişti vizitează Anglia, de două ori mai mult decît oamenii care vin să studieze. Fanii aduc un profit de 700 de milioane de lire sterline economiei engleze.

PublikaTV