• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Seară plină de suspans în Liga Campionilor

Seară plină de suspans în Liga Campionilor

There are no translations available.

Seară plină de suspans în Liga Campionilor! Astăzi vom afla primele două echipe calificate în optimile de finală. Deţinătoarea trofeului, Real se va duela cu Schalke, iar FC Porto va întîlni campioana Elveţiei, FC Basel.

Real Madrid s-a impus cu 2-0 în faţa formaţiei Schalke în meciul tur din şaisprezecimile de finală ale Ligii Campionilor şi este aproape calificată în optimi. Schalke are o misiune aproape imposibilă în această seară. Trebuie să învingă cel puţin cu 3-0 pentru a se califica.

Antrenorul galacticilor, Carlo Ancelotti, a anunţat înainte de meci că orice echipă germană luptă pînă la urmă, iar partida nu va fi deloc uşoară pentru formaţia sa.

"Cred că fiecare echipă germană are calități bune. Scopul nostru este să obţinem ce ne dorim în această competiţie, care este cea mai importantă din lume. Nu contează ce adversar avem, vom încerca să facem tot posibilul pentru a obţine tot ce dorim", a spus antrenorul Real Madrid, Carlo Ancelotti.

În celălalt meci al serii, FC Porto va juca pe teren propriu cu FC Basel. În partida tur, cele două formaţii au remizat, scor 1-1. Gruparea portugheză s-ar mulţumi şi cu o remiză albă în meciul de azi şi asta datorită golului marcat în deplasare. Antrenorul lusitanilor, Julen Lopetegui a declarat că îşi doreşte foarte mult să ajungă cu Porto printre cele mai bune opt echipe din Europa.

"Sîntem în şaisprezecimile de finală ale Ligii Campionilor, însă avem o mare oportunitate de a ajunge cu FC Porto printre cele mai bune opt echipe din Europa. Acest lucru va fi foarte dificil", a declarat antrenorul FC Porto

FC Porto este neînvinsă în toate competiţiile, în ultimele opt meciuri.