• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Neymar, caz ajuns în instanța de judecată

Neymar, caz ajuns în instanța de judecată

There are no translations available.

Cazul Neymar produce un adevarat cutremur in Spania. Transferul brazilianului este cel mai scump din istorie, potrivit procurorilor spanioli. Urmeaza ca judecatorii să dea verdictul.

Neymar ar fi costat-o pe Barcelona 153 de milioane de euro, a aflat Marca de la oamenii care ancheteaza transferul lui Neymar de la Santos.

Clubul brazilian a cîștigat cel mai puțn din această afacere: 17,1 milioane de euro. Tatăl lui Neymar a incasat 40 de milioane de euro pentru drepturile federative ale jucăorului, dar riscă să ajungă la închisoare.

Sandro Rosell, fostul președinte al Barcelonei, e inculpatul principal în dosar, iar procurorii au cerut pentru el 7 ani și 3 luni de închisoare! Potrivit fiscului spaniol, Rosell n-a platit taxe de peste 25 de milioane de euro la transfer.

Și președintele interimar al Barcei risca închisoare. Bartomeu ar fi continuat să ascundă sume de fisc, iar procurorii au cerut în cazul său 2 ani și 3 luni de închisoare.

Suma totală cheltuităde Barca pentru Neymar e cea mai mare din istorie: 153 de milioane de euro, potrivit procurorilor. Barcelona a declarat oficial suma de 57 de milioane de euro la transfer. Dar s-au mai făcut și alte plăți sub forme de prime, nedeclarate de catalani.