• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Alexandru Kurteyan speră la un rezultat pozitiv

Alexandru Kurteyan speră la un rezultat pozitiv

There are no translations available.

Alexandru Kurteayn, antrenorul selecționatei Moldovei la fotbal a evaluat, într-o conferință de presă desfășurată la stadionul Zimbru, șansele echipei naționale egale cu cele ale echipei Suediei în meciul de mîne din preliminariile Campionatului European.

”Șansele noastre de a obține un rezultat pozitiv sînt egale cu 50 procente la sută. Va fi un meci greu, interesant. Toți fotbaliștii sînt apți de joc. Noi n-avem ce pierde. Un egal ne va satisface. Vom încerca să jucăm agresiv, dar și echilibrat, acordînd atenția necesară defensivei. Echipa Suediei are un lider indiscutabil, Zlatan Ibraghimovic, dar și noi avem un jucător de mare valoare, Alexandru Epureanu”, a declarat tehnicianul.

Căpitanul echipei naționale, Alexandru Epureanu, a subliniat că aprecierea referitoare la el este un avans. ” Nu mă compar cu Zlatan Ibraghimovic, care-i pe moment unul dintre cei mai buni atacanți din lume. Aprecierea făcută este un avans. Echipa noastră își dorește o prestație bună și va lupta pentru a obține un rezultat favorabil”, a spus el.

Echipa Suediei a sosit la Chișinău și s-a cazat la hotelul Codru. În seara zilei ea va susține un antrenament de acomodare la stadionul Zimbru, iar antrenorul ei, Erik Hamren va susține o conferință de presă.

Partida se va desfășura la stadionul Zimbru cu începere de la orele 21 și 45 de minute.  Toate biletele la meci au fost vîndute.