• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Moraru: Nu merită să investeşti în fotbal din cauza arbitrajului

Moraru: Nu merită să investeşti în fotbal din cauza arbitrajului

There are no translations available.

Acţionarul majoritar al echipei de fotbal FC Rapid (România), Valerii Moraru, originar din raionul Ungheni (Moldova), a declarat, miercuri seară, că nu se merită să investeşti în fotbal din cauza arbitrajului, după meciul cu ASA Tîrgu Mureş, scor 1-2, din etapa a XXV-a a Ligii I.

"Sînt puţin supărat, sper ca arbitrul Balaj să meargă puţin la spital să vadă starea lui Oriol. Nu am alte veşti, dar mi s-a transmis că este destul de gravă starea lui. Dar nu asta este cel mai important. Cel mai important este faptul că nu se merită să investeţi în fotbal şi asta a spus şi domnul Massone", a declarat Moraru.

Patronul grupării Ceahlăul Piatra Neamţ, Angelo Massone, a declarat, duminică, la finalul meciului cu FC Viitorul, scor 1-2, că echipa sa a fost dezavantajată de arbitraj apreciind că a fost "hoţie pe faţă".

Echipa Rapid a fost învinsă, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-0), de formaţia ASA Tîrgu Mureş, într-un meci contînd pentru etapa a XXV-a a Ligii I. Pentru Rapid a marcat Săpunaru, în minutul 89, iar pentru ASA au înscris Hora '70 şi Manolov '77. Meciul a fost întrerupt aproximativ patru minute, în minutul 60, din cauza unui incident izbucnit după ce centralul Cristian Balaj nu a sancţionat o lovitură cu cotul în faţă al lui Feussi asupra lui Edu Oriol. Mijlocaşul spaniol a părăsit terenul plin de sînge fiind înlocuit de Benson.