• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Victorie cu 3-0 pentru Rusia după incidentele de la meciul cu Muntenegru

Victorie cu 3-0 pentru Rusia după incidentele de la meciul cu Muntenegru

There are no translations available.

Comisia de Disciplină a UEFA a decis să acorde victoria la masa verde Rusiei în meciul cu Muntenegru, scor 3-0, din preliminariile Euro-2016, partidă care a fost întrerupă la 28 martie, în minutul 67, din cauza incidentelor.

De asemenea, Muntenegru va disputa următoarele două meciuri de pe teren propriu cu porţile închise şi a primit o amendă de 50.000 de euro.

Federaţia Rusă a primit o amendă de 25.000 de euro, după ce suporterii au aruncat cu fumigene şi alte obiecte.

Meciul Muntenegru - Rusia, din preliminariile Euro-2016, a fost suspendat, la 28 martie, în minutul 67, la scorul de 0-0, din cauza incidentelor survenite imediat după ce arbitrul german Denis Aytekin a acordat o lovitură de la 11 metri, ratată de rusul Roman Şirokov.

Partida a fost suspendată după ce fanii au aruncat obiecte din tribune protestând faţă de decizia arbitrului german Denis Aytekin de a acordat un penalti pentru Rusia. Imediat după ce Şirokov a executat lovitura de la 11 metri, Aytekin a decis suspendarea definitivă a partidei marcată de incidente. Prima oară, meciul a fost întrerupt pentru 30 de minute, în secunda 20, după ce portarul rus Igor Akinfeev a fost lovit în umăr de o fumigenă aruncată din tribune. Portarul a fost scos de pe teren pe targă şi transportat la spital, iar arbitrul a trimis jucătorii la vestiare. Jocul s-a reluat după 30 de minute, cu Iuri Lodigin în locul lui Akinfeev, însă a fost suspendat definitiv în minutul 67.

Meciul Muntenegru - Rusia contează pentru grupa G de calificare la Euro-2016 în care evoluează și selecționata Moldovei.