• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Messi după primul hat-trick din carieră: "Raul a venit la mine"

Messi după primul hat-trick din carieră: "Raul a venit la mine"

There are no translations available.

Lionel Messi își va aminti toată viața primul hat-trick din carieră. Avea doar 19 ani, îl reușea în primul El Clasico jucat în carieră pe Camp Nou, iar după meci îl felicita tocmai marele Raul.Argentinianul a povestit momentul emoționant într-un interviu acordat revistei oficiale a Barcelonei.

În martie 2007, acum mai bine de 8 ani, Messi era o tînără speranță și juca alături de staruri consacrate, precum Ronaldinho, Lilian Thuram, Deco sau Puyol. Pe banca grupării blaugrana se afla olanderul Frank Rijkaard.

Barcelona a jucat în 10 oameni încă din minutul 43, cînd Oleguer a primit al doilea cartonaș galben, dar Messi a salvat meciul, egalînd în ultimul minut cu un gol care i-a definitivat hat-trick-ul.

"Îmi amintesc că, la finalul unui meci cu Real Madrid, Raul a venit și m-a felicitat. Mi-a spus cîteva cuvinte, iar acel moment a fost foarte frumos, pentru ceea ce reprezintă Raul, pentru ceea ce însemna acel meci.", a declarat Lionel Messi, într-un interviu acordat revistei oficiale a clubului.

Între timp, Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria campionatului Spaniei, în noiembrie 2014.

În martie 2015, sud-americanul a bătut și recordul de hat-trick-uri în La Liga și în toată istoria fotbalului spaniol, la 8 ani distanță de la prima triplă, cea reușită contra lui Real Madrid.