• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Ronaldo: ”Nu vorbesc cu ziariștii pînă la finalul sezonului”

Ronaldo: ”Nu vorbesc cu ziariștii pînă la finalul sezonului”

There are no translations available.

Crstiano Ronaldo nu a avut prea multe realizări în timpul returului din sferturile UEFA Champions League, dar, a fost altruist la faza golului marcat de Chicharito Hernandez.

Vedeta grupării blanco s-a bucurat pentru că a contribuit decisiv la marcarea unicului gol al meciului, dar aceste sentimente nu le-a împărtășit mai apoi și cu reprezentanții mass-media.

Portughezul a trecut fără să-i privească pe jurnaliștii aflați la zona mixtă, care abia îl așteptau pentru a-i smulge o declarație. Ronaldo continuă astfel cruciada pe care o are cu mass-media încă din luna martie, după înfrîngerea ”galacticilor”, pe propriul teren, în fața celor de la Schalke, scor 3-4.

Ronaldo a fost decisiv pentru Real și a marcat de două ori, pentru a anula în două rînduri avantajul luat de Schalke. La 2-2 și la 3-3 nu erau mari emoții pentru calificare, dar golul superb al lui Huntelaar (84) a propus un final de meci incendiar. Într-un cor de huiduieli, echipa gazdă a rezistat în cele din urmă și nu a mai primit gol. ”Nu mai vreau să vorbesc. Nu voi vorbi cu presa pînă la finalul sezonului”, a spus Ronaldo la momentul respectiv. După acea înfrîngere suferită în fața nemților, presa a criticat jocul madrilenilor.

Tragerea la sorți a semifinalelor UEFA Champions League, programată vineri, 24 aprilie, de la ora 13:00, va fi transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Toate informațiile vor fi redate în timp real și pe digisport.ro și m.digisport.ro